9 de gener del 2009

Balanç del 2008










Ja hem canviat d'any i és hora de fer balanç. Sense que s'hagi esquinçat la història de la música amb el naixement de cap nou estil musical ni cap disc que reveli noves direccions en el món de la música popular hi ha uns quants disc que podriem destacar. Des del meu punt de vista amateur i per tant parcial i ignorant per la gran densitat de publicacions que es donen en un any, intentaré aconsellar una sèrie de discs que per interessants o simplement bons valen la pena. Aquí va el llistat de noms que aquest any han publicat disc que espero (n'estic gairebé convençut) seguir gaudint d'aquí a molts i molts anys. (en estricte ordre alfabètic):

Bon Iver, Conor Oberst, Deerhunter, Flying Lotus, Get Well Soon, High Places, Jeremy Jay, Leila, Manel, Miles Benjamin Anthony Robinson, Port O'Brien, Portishead, Robert Forster, Roger Mas, Silver Jews, Sunset, The Dodos, The Felice Brothers, The New Year, The Wave Pictures, TV on the Radio, Vampire Weekend, Why? i Wolf Parade.

Si us interessen les llistes dels professionals aquí trobareu un excel que recull més de 50 publicacions internacionals i les seves valoracions de l'any.