19 de juliol del 2007

Ratatat













Els novaiorquesos Evan Mast i Mark Stroud fan molt be allò que fa més de 10 anys van començar a cuinar per a un gran públic Daft Punk i els primers Chemical Brothers: electrònica amb calidesa rock o rock amb sonoritat d'electrònica. L'any 2004 debutaven i l'any passat van editar un disc que ja olora a clàssic.
Ratatat- wildcat ("Classics" XL 2006)

2 comentaris:

jw ha dit...

no pares de penjar coses!!! m'agrada!!! segueix a aquest ritme frenétic!!

Pau Ricart ha dit...

Hola. Molt bé aquest blog, molt interessants les músiques que proposes. És una llàstima que no les puguem escoltar per la ràdio. No buscaràs un altre lloc des d'on fer-lo?
Jo, que em dic Pau Ricart, sóc d'Igualada i faig el Subterrani, programa de música on s'hi pot escoltar (els dimecres entre 20 i 21h a ràdio Igualada 103.2fm www.radioigualada.net/ (tornem al setembre)) coses semblants a les que proposes al blog. Al darrer programa abans de l'estiu, fins i tot vam tenir-hi una actuació en directe i també van sonar-hi Bonnie Prince Billy, Band of Horses i Neil Young i Panda Bear.

Per cert, estic pensant en fer-ne un, de blog, i em fa gràcia poder-hi penjar cançons, com en el teu. Sóc una mica analfabet informàtic; em podries donar alguna pista de com fer-ho?

Gràcies i endavant!

Pau Ricart Roca
pauricart@hotmail.com