19 de febrer del 2009

Peter Murphy

Una de les veus més personals i potents del rock podriem dir-ne gòtic de principis dels 80 enfilava una carrera en solitari després de la dissolució de Bauhaus. Aquest tema pertany al seu disc més aconsellable "Deep" (Beggars Banquet 1990) que també incloia el hit "Cuts you up". Aquesta gravació pertany a una sessió brutal relativament recent en una emissora de ràdio acompanyat de Trent Reznor (Nine Inch Nails) i Jeordie White (Twiggy Ramirez ex-Marilyn Manson). Pell de gallina.



La sessió també inclou temes d'Iggy Pop ("Nightclubbing") i Nine Inch Nails ("Reptile"). Impressionant aquesta versió del tema de Grace Jones que The Normal van reinventar i convertir en un hit del EBM: "Warm leatherette":

1 comentari:

sara ha dit...

tu ho has dit, pell de gallina.
per cert, boníssim el comentari al post "guns & roses" sobre alguna gent als concerts, totalment d' acord, i hi incloc els torracollons que també van als concerts a fotre's el lote, no fan soroll però a la llarga irriten igual, els sortiria més a compte posar-se el CD a casa, al menys tindrien el llit més a prop, ejqueee...!